„JazzToVoice“ концерт на „Женски младински хор“

Целовечерен настап на наградуваниот и вреднуваниот, гордоста на МКЦ – „ЖЕНСКИ МЛАДИНСКИ ХОР“ на 11 ноември, со почеток во 23 часот, во МКЦ. Вечер

Read more