Жан-Патрик Конрад добитник на наградата “Гоцева мисла” за 2019

Во пресрет на роденденот на Гоце Делчев, 4 февруари, годинашната меѓународна награда “Гоцева мисла” му се доделува на Жан-Патрик Конрад, претседател на Европската академија

Read more