Мајкл Дамески – македонска гордост на светска танчерска сцена

Младиот Мајкл Дамески (Michael Dameski)  е 22 годишен Македонец од Австралија, кој изминатите неколку години гази на светска сцена. Роден е во Сиднеј, Австралија

Read more