Признание за Германецот Волф Ошлис – преведувач на „За Македонцките работи“

Министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска денеска (четврток, 16 август, 2012) во 11:00 часот во просториите на Министерството за култура, ќе оствари средба со познатиот

Read more