Промовирана апликација за развивање на туризмот во Македонија

Министерот за економија Бектеши ја промовираше апликацијата „Visit Macedonia“ (Визит Маседониа), што ќе служи за промовирање на туризмот во земјата. – За туризмот велиме

Read more