„Виртуелно јас“, детска компјутерска графика во Мала станица

Оваа година за децата од ранливите категории Националната галерија, во соработка со Гимназијата „Алгоритам“, организира инклузивен проект за компјутерска графика насловен како „Виртуелно ЈАС“.

Read more