Целосна програма за овогодинешниот ВиноСкоп 2023

Утре (среда, 11 октомври) во 17:00 часот, на паркингот пред СЦ „Борис Трајковски“ започнува тринаесеттото издание на фестивалот на виното – „ВиноСкоп“. Покрај учеството

Read more