Изложба на Викторија Ашаш во КИЦ

Во среда (24 април, 2013) во Културно-информативниот центар во Скопје во 20:00 ќе биде отворена изложба на Викторија Ашаш. Викторија Ашаш е француско-британска сликарка

Read more