Бехати Принслу се враќа во Викторија Сикрет

По двегодишно отсуство од модна писта, Бехати Принслу се враќа во годинашниот спектакл на Викторија Сикрет во Њујорк. Моделот изненадувачки го откри датумот на

Read more