Филм за Виктор Вазарели во Остен

Денеска (27 мај 2013, понеделник) во 12:00 часот во галерија ОСТЕН, премиерно ќе се прикажува портрет филмот на Виктор Вазарели. Во соработка со амбасадата

Read more