Весна Ацевска е добитник на наградата „Ацо Шопов“

Весна Ацевска за стихозбирката „Будност. Лотос“ ја доби наградата „Ацо Шопов“ за најдобра книга поезија објавена во минатата година. Жирито за доделување на наградата

Read more