Концерт за виолончело и пијано, Шаповалов и Вершинин на „Охридско лето“

Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ продолжува вечерва (среда, 24 јули) со концерт на руските уметници, виолончелистот Денис Шаповалов и пијанистот Александар Вершинин што

Read more