Промоција на романот „Равенка на стравот“ од Верица Мукоска на Саемoт на книга

Промоцијата на романот „Равенка на стравот“ од Верица Мукоска е закажана за 12.09 (недела) во 13 часот на Саемот на книга во Скопје.Промотор на

Read more