Венко Андоновски на Саем на книга во Москва и книжевен портрет во Јасна Полјана

Македонскиот кандидат за престижната Толстоева награда за книжевност во категоријата на странска книжевност (со уште 34 светски познати писатели), Венко Андоновски, ќе има свое

Read more