Промоција на книгата „Светот без граници“ од д–р Срѓан Керим

Промоција на книгата „Светот без граници“ од д–р Срѓан Керим… Панел: Васко Наумовски, Звонимир Јанкуловски, Абдулменаф Беџети, Ивица Боцевски Пред читателот се наоѓа една

Read more