Триумф на режисерот Мартин Кочовски во Ужице

Претставата „Будење на пролетта“ на Франк Ведекинд, а во режија на македонскиот режисер Мартин Кочовски, го понесе триумфот на 17-от Југословенски театарски фестивал во

Read more