Промоција „Уште музика и муабети“ од Ненад Георгиевски

Книгата „Уште музика и муабети“ на новинарот Ненад Георгиевски во издание на „Полица“ ќе биде промовирана вечерва (понеделник, 10 декември) во клуб ресторанот МКЦ,

Read more