Актерот Тони Наумовски во две едночинки во Њујорк

Mакедонски актер Тони Наумовски деновиве се појави во премиерата на двете едночинки “SAWBONES” и “THE DIAMOND EATER” напишани од два пати Тони номинираната дизајнерка

Read more

Македонецот Тони Наумовски jа освојува театарската сцена во Њујорк

Македонецот Тони Наумовски повторно го освојува Њујорк со улогата на Сталин, овoј пат во маркантниот “The Pershing Square Signature Theater Center” и претставата Final

Read more