Имотот „Планина“ над Беверли Хилс понудена на продажба за 1 милијарда долари

Имот наречен Планината, на височинка над Беверли Хилс во Лос Анџелес, е понуден на продажба за една милијарда долари, највисока цена постигната за еден

Read more