Менса Македонија организира тестирање за нови членови

Менса Македонија организира тестирање на интелигенција во Скопје со цел прием на нови членови, на 22.02.2024 (четврток) со почеток во 18:30 часот, на Факултетот

Read more

Во сабота во Скопје тестирање за Менса – Природната интелигенција мора да се негува

Во време на астрономски подем на вештачката интелигенција, не смее да се заборави на негување на природната. Здружението на граѓани со високо натпросечна интелигенција

Read more