Отворен интернационалниот повик за „DANCELAB 2019“

Млади кореографи на возраст до 35 години од целиот свет можат да аплицираат на интернационалниот повик „DANCELAB 2019“, што е отворен до 15 јануари

Read more

Започнува годинешното издание на „Танц Фест“

Вечерва (петок, 12 април) во 20:00 часот, на големата сцена во Македонската опера и балет, со балетската претстава „Надеж“ во продукција на Националниот балет

Read more