Книжевен разговор со писателката Тања Ступар-Трифуновиќ во МСУ

Книжевен разговор со писателката Тања Ступар-Трифуновиќ денес се одржува во Музејот на современа уметност во Скопје, во рамките на книжевниот фестивал „Друга приказна“. Разговорот

Read more