Изложба „Мајка Тереза – светица од Скопје, светица на светот“ отворена во Брисел

Во организација на Спомен-куќата на Мајка Тереза и Католичката црква во Македонија, а на барање на европратеничката Маријана Петир, во Европскиот парламент во Брисел

Read more