Денес е празникот Св. маченички Вера, Надеж и Љубов и мајка им Софија

Денес се празнуваат Св. маченички Вера, Надеж и Љубов и мајка им Софија. Во својот богослужбен циклус, Црквата на овој ден се сеќава на

Read more