Книга за афро-американската култура од Александар Ковилоски

„Создавање на афро-американската култура“ е официјална презентација на магистерскиот труд на Александар Ковилоски, одбранет на Институтот по социологија при универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

Read more