Концерт „Романса“ со Сојанг Јун – врвна виолинистка од Кореја

„Романса“ е насловот на претстојниот симфониски концерт на Македонската Филхармонија, кој ќе се одржи в четврток, на 18 април, со почеток во 20 часот.

Read more