Крива Паланка распиша Меѓународен конкурс за карикатура „Снаа-свекрва“

Организацискиот одбор на културната манифестација „Невестинско поклонение на св.Теодор Тирон“, село Конопница, под покровителство на општина Крива Паланка го распиша вториот Меѓународен конкурс за

Read more