Изложба на современ накит „Скриеното, чудесно“

Во рамки на Фестивалот „Охридско лето“ вечерва (28 јули)  ќе биде отворена изложбата на современ накит „Скриеното, чудесно“ на дизајнерките Биби Клечкароска и Марта

Read more