Адријана Данчевска со своја кореографија во Ротердам

Младата кореографка Адријана Данчевска, која е дел од уметничкиот тим на Скопје танцов театар, во Ротердам ја подготвува кратката кореографија „Скеч“. Taa работи на

Read more