Промоција на „Маалски прикаски (1+2)“ на Синиша Станковиќ

„Книга прикаски за скопските маала, напишани во семејното бифе ‘Носталгија’ од Случајниот Минувач низ неговиот и вашите животи…“ Во издание на „Или – или“,

Read more