Фестивалот Сигет со отворен повик за сите уметници

„Дизајнирајте го симболот на Островот на слободата, изработете склуптура, инсталација или декорација која ќе биде навистина интересен елемент на овогодишното издание на Сигет Фестивал!“

Read more