Почина познатиот францускиот шансониер Шарл Азнавур

Легендарниот француски шансониер Шарл Азнавур почина на 94-годишна возраст. Во текот на неговата 70-годишна кариера сними над 1.200 песни на осум јазици, а беа

Read more