Премира на Хасанагиница во режија на Андреј Цветановски во Србија

На 13.03.2019 година (среда) во Народниот театар во Пирот ќе се одржи премиерата на претставата Хасанагиница од бардот на српската драматургија, Љубомир Симовиќ во

Read more