Дела на двајца современи исландски автори во издание на „Антолог“

Два историски романа од истакнати современи исландски автори објави издавачката куќа „Антолог“ – „Сага за Јон“ од Офејгур Сигурдсон и „Солзите на ангелите“ од

Read more