Изложба на „рециклирана фотографија“ на Игор Настевски во Рудиќ Галерија

Во среда, (16.11.2022) во 19 часот, во галеријата Рудиќ ќе се отвори изложба на “рециклирана фотографија под името АРТКРИЗИЈА на Игор Настевски. Маја Чанкуловска-Михајловска

Read more