Ревија на шпански филмови во Центарот за култура – Охрид

НУ Центар за култура “Григор Прличев” – Охрид, заедно со Кинотека на Македонија и Амбасадата на Кралството Шпанија Ве покануваат на ревија на шпански

Read more