Се одржа карневалот „Ратевски бамбурци“

Во беровско Ратево денеска (20 јануари) по 11-ти пат се одржа карневалската традиција стара 600 години наречена „Ратевски Бамбурци“. На карневалот учествуваа и 11

Read more