„Одмаздници 4“ ќе биде најдолгиот филм на „Марвел“

Четвртиот дел од филмската сага „Одмаздници“ ќе биде најдолгиот од сите филмови на студиото „Марвел“ досега, според ко-режисерот Џо Русо. Во неодамнешна сесија на

Read more