„Водици во Прилеп“ најмаска на карневалот „Прочка“

Групната маска „Водици во Прилеп“ на прилепското здружение „Прочкари“ е избрана за најдобра маска на денешниот карневал „Прочка 2019“ на кој учествуваа околу 600

Read more