Средба на книжевните преведувачи во манастирскиот комплекс Свети Атанасиј во Лешок

Четириесеттина книжевни преведувачи од земјава и странство учествуваат на 47-та Средба на книжевните преведувачи што традиционално секоја година се одржува во манастирскиот комплекс Свети

Read more