Кина го забрани пребарувачот Бинг

Кина го блокира пребарувачот „Бинг“ на Мајкрософт, објави „Њујорк тајмс“. Тоа беше последниот странски пребарувач кој функционираше во земјата, иако имаше цензурирани и умерени

Read more