Изложба “Праисторијата во Струмичко-радовишкиот регион”

Археолошкиот музеј на Македонија ќе ја отвори изложбата “Праисторијата во Струмичко-радовишкиот регион”, на 09.03.2023 (четврток), со почеток во 13:00 часот. Изложбата е организирана од

Read more