Бесплатна едукација за бременост во Даре Џамбаз

Денеска (20 февруари 2014, четврток) со почеток во 18:00 часот во објектот Даре Џамбаз-сала бр. 5 ќе се одржи Бесплатна едукација за бременост. Темата

Read more