Испратени светската и националната порака по повод Светскиот ден на театарот

По повод Светскиот ден на театарот кој секога година се одбележува на 27 март пораки испратија светскиот театарски режисер и драмски автор Карлос Селдран

Read more

Лин Хваи-Мин со порака по повод Меѓународниот ден на танцот

Носителот на светската порака по повод Светскиот ден на танцот 29 Април, 2013 , тајванскиот изведувач и кореограф Лин Хваи-Мин, со свое обраќање во

Read more