Францускиот кларинетист Пол Мејер на Охридско лето

Вечер (недела, 29 јули) во рамките на „Охридско лето“, во црквата „Света Софија“ концерт ќе одржи најпознатиот француски кларинетист Пол Мејер, во пијано придружба

Read more