Промоција на „Поезијата и медицината – другата страна“ од Нада Поп Јорданова

Во мултимердијалниот културен центар „Матица ексклузив“ денеска (понеделник, 15 октомври) напладне ќе биде промовирана книгата „Поезијата и медицината – другата страна“ од академик Нада

Read more