Финишираат археолошките истражувања на Пилав Тепе

Штипските археолози наредната недела ги завршуваат археолошките истражувања на трасата од експресниот пат Штип-Радовиш, а кои ги започнаа во месец мај, оваа година. Стручна

Read more