Петрит Сарачини: Ја менуваме нашата стварност преку изградба на нови парадигми за етничките прашања

Петрит Сарачини има повеќе од 15 години работи во областа на медиумите како професионален новинар, уредник, продуцент, програмски менаџер и колумнист. Специјализирал за известување

Read more