Министерството за култура погрешило поништувајќи го Конкурсот за откуп на музички дела за 2017

Наградените автори на Конкурсот за откуп на нови музички дела за 2017 го добија екс-министерот Алаѓозовски за култура на суд. Управниот суд во Скопје

Read more