Балетот „Оревокршачка“ на сцената на МОБ

МОБ најавува двојна изведба на балетот „Оревокршачка“ на 30 јануари 2019 и 2 февруари 2019, со почеток во 20.00 часот. Музиката е на Петар

Read more